Shfaqet: Profesor, jam talent...

Përshkrimi:

Te dashur miq ,
Ju njoftojmë se nesër në kuadër të repertorit të rregullt, AAB Teatri "Faruk Begolli", të enjten,më 15 Dhjetor -2016, nga ora 19.00, jep reprizën e komedisë "Profesor, jam talent..." me regji të Luan Dakës.

Biletat për në Teatrin AAB-së ” Faruk Begolli” janë në shitje nga sot, çdo ditë pune: 9:00 - 17:00 në biletoren e AAB-së. Çmimi i biletës për repriza 3€ (1€ për kategoritë si studentë, pensionistë, veteranë etj.)
Për të rezervuar biletat mund të thirrni në 045/100742
(Rezervimi i biletave vlen deri në orën 16:00 të ditës së shfaqjes) / Parkingu i rezervuar për shikues
Ju mirëpresim!


Info:Komentoni

Repertuarët Të Gjitha

Në AAB Teatrin “Faruk Begolli” u dha premiera e shfaqjes për fëmijë “Dy gjitarë ëndërrimtarë“, sipas tekstit të Shaip Grabovcit dhe me regji të Melihate Qenës. Me mesazhe shumë edukative për fëmijët, “Dy gjitarë ëndërrimtarë” ishte premiera e parë që u inseknua në ..

Repertuarë

Dy gjitarë ëndërrimtarëLajme

Në Teatrin AAB “ Faruk Begolli” organizohet Festivali Ndërkombëtar i Teatrove

AAB Teatri “Faruk Begolli”, ne përvjetorin e tij të parë, më datë 31 mars, organizon Festivali Ndërkombëtar i Teatrove. Ja njoftimi i plotë nga AAB Teatri “Faruk Begolli”: Me kënaqësi ju njoftojmë se Teatri AAB “Faruk Begolli” në Prishtinë, ..

Lajm

Në Teatrin AAB “ Faruk Begolli” organizohet Festivali Ndërkombëtar i Teatrove
Adresa: Rr. ”Elez Berisha”, nr. 56,
Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë,
10000 Prishtinë, Republika e Kosovës,
Email: info@aab-edu.net,
Tel: +381 38 600 005.

© 2018 Teatri AAB "Faruk Begolli". Të gjitha të drejtat e reservuara. Developed by SHM
×