Shfaqet: Dy gjitarë ëndërrimtarë

Përshkrimi:

Në AAB Teatrin “Faruk Begolli” u dha premiera e shfaqjes për fëmijë “Dy gjitarë ëndërrimtarë“, sipas tekstit të Shaip Grabovcit dhe me regji të Melihate Qenës.
Me mesazhe shumë edukative për fëmijët, “Dy gjitarë ëndërrimtarë” ishte premiera e parë që u inseknua në AAB Teatrin “Faruk Begolli”.
Shfaqja bën fjalë për Maçok Mustaçokun dhe Minuk Bishthollin, të cilët duke lakmuar fëmijët shkollarë dhe të frymëzuar nga kënga e bukur e tyre, ëndërrojnë se janë bërë shkencëtarë të famshëm. Por, realiteti i “kthjellë” ata. Ata e kuptojnë se pa dije dhe sinqeritet e punë nuk arrihet asgjë!.
Ndryshe, regjisorja e shfaqjes Meli Qena, u shpreh se është tejet e lumtur për ndërtimin e një tetari të tillë. Po ashtu znj. Qena u shpreh se është tejet e kënaqur me pjesëmarrjen e fëmijëve, duke thënë se krejt kjo është meritë e aktorëve, që fëmijët ta përcjellin shfaqjen me interesim.
Në shfaqje u paraqitën: Edon Bërveniku në rolin e Maçok Musteçokut, Qëndresa Kajtazi në rolin e Minuk Bishthollit dhe Roza Berisha-Fejzullahu në rolin e mësueses.


Info:Komentoni

Repertuarët Të Gjitha

Në AAB Teatrin “Faruk Begolli” u dha premiera e shfaqjes për fëmijë “Dy gjitarë ëndërrimtarë“, sipas tekstit të Shaip Grabovcit dhe me regji të Melihate Qenës. Me mesazhe shumë edukative për fëmijët, “Dy gjitarë ëndërrimtarë” ishte premiera e parë që u inseknua në ..

Repertuarë

Dy gjitarë ëndërrimtarëLajme

Në Teatrin AAB “ Faruk Begolli” organizohet Festivali Ndërkombëtar i Teatrove

AAB Teatri “Faruk Begolli”, ne përvjetorin e tij të parë, më datë 31 mars, organizon Festivali Ndërkombëtar i Teatrove. Ja njoftimi i plotë nga AAB Teatri “Faruk Begolli”: Me kënaqësi ju njoftojmë se Teatri AAB “Faruk Begolli” në Prishtinë, ..

Lajm

Në Teatrin AAB “ Faruk Begolli” organizohet Festivali Ndërkombëtar i Teatrove
Adresa: Rr. ”Elez Berisha”, nr. 56,
Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë,
10000 Prishtinë, Republika e Kosovës,
Email: info@aab-edu.net,
Tel: +381 38 600 005.

© 2018 Teatri AAB "Faruk Begolli". Të gjitha të drejtat e reservuara. Developed by SHM
×