Shfaqet: Për çaj te Hillary

Përshkrimi:

Me rastin e 28 Dhjetorit – Ditës Ndërkombëtare të Kinematografisë, Fakulteti i Komunikimit Masiv dhe AAB Teatri “Faruk Begolli” Ju ftojnë Të merrni pjesë në ceremoninë e inaugurimit të Kino-Klubit AAB. Me këtë rast, në rikujtim të 121 vjetorit të Ditës Ndërkombëtare të Kinematografisë do të flasë regjisori i njohur shqiptar, Ekrem Kryeziu. Në po këtë ditë, për pjesëmarrësit do të shfaqet edhe filmi “Kolonat”, i regjsorit Ujkan Hysa, fitues i Çmimit të jurisë në Alpinale European Film Festival, Cleveland International Film Festival, Roma Independent Film Festival, Warsaw International Film Festival dhe të tjera çmime. Pas shfaqjes së filmit, do të zhvillohet edhe bashkëbisedim me regjisorin Ujkan Hysa! Ceremonia e inaugurimit të Kino-Klubit AAB do të mbahet, të mërkurën më 28 dhjetor 2016, ora 14.00, në AAB Teatrin “Faruk Begolli”. Ju mirëpresim!


Info:Komentoni

Repertuarët Të Gjitha

Në AAB Teatrin “Faruk Begolli” u dha premiera e shfaqjes për fëmijë “Dy gjitarë ëndërrimtarë“, sipas tekstit të Shaip Grabovcit dhe me regji të Melihate Qenës. Me mesazhe shumë edukative për fëmijët, “Dy gjitarë ëndërrimtarë” ishte premiera e parë që u inseknua në ..

Repertuarë

Dy gjitarë ëndërrimtarëLajme

Në Teatrin AAB “ Faruk Begolli” organizohet Festivali Ndërkombëtar i Teatrove

AAB Teatri “Faruk Begolli”, ne përvjetorin e tij të parë, më datë 31 mars, organizon Festivali Ndërkombëtar i Teatrove. Ja njoftimi i plotë nga AAB Teatri “Faruk Begolli”: Me kënaqësi ju njoftojmë se Teatri AAB “Faruk Begolli” në Prishtinë, ..

Lajm

Në Teatrin AAB “ Faruk Begolli” organizohet Festivali Ndërkombëtar i Teatrove
Adresa: Rr. ”Elez Berisha”, nr. 56,
Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë,
10000 Prishtinë, Republika e Kosovës,
Email: info@aab-edu.net,
Tel: +381 38 600 005.

© 2018 Teatri AAB "Faruk Begolli". Të gjitha të drejtat e reservuara. Developed by SHM
×