Shfaqje Të Gjitha

Për çaj te Hillary

Me rastin e 28 Dhjetorit – Ditës Ndërkombëtare të Kinematografisë, Fakulteti i Komunikimit Masiv dhe AAB Teatri “Faruk Begolli” Ju ftojnë Të merrni pjesë në ceremoninë e inaugurimit të Kino-Klubit AAB. Me këtë rast, në rikujtim të 121 vjetorit të Ditës Ndërkombëtare të..

Shfaqje

Për çaj te HillaryLajme

Në Teatrin AAB “ Faruk Begolli” organizohet Festivali Ndërkombëtar i Teatrove

AAB Teatri “Faruk Begolli”, ne përvjetorin e tij të parë, më datë 31 mars, organizon Festivali Ndërkombëtar i Teatrove. Ja njoftimi i plotë nga AAB Teatri “Faruk Begolli”: Me kënaqësi ju njoftojmë se Teatri AAB “Faruk Begolli” në Prishtinë, ..

Lajm

Në Teatrin AAB “ Faruk Begolli” organizohet Festivali Ndërkombëtar i Teatrove
Të Tjera

Për çaj te Hillary

Repertuarë

Për çaj te Hillary


Vendndodhja Kontakti


Adresa: Rr. ”Elez Berisha”, nr. 56,
Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë,
10000 Prishtinë, Republika e Kosovës,
Email: [email protected],
Tel: +381 38 600 005.

© 2020 Teatri AAB "Faruk Begolli". Të gjitha të drejtat e reservuara. Developed by SHM