404

Faqja nuk u gjend

Kjo Faqe që jeni duke kërkuar nuk ekziston apo ka ndodhur ndonjë gabim gjatë procesimit. Ju lutemi të ktheheni prapa.Festivali "Prishtina International Theater Festival" është një festival teatral ndërkombëtar që organizohet në ambientet e teatrit AAB "Faruk Begolli". Në këtë festival organizohen shumë evente nga vendi dhe jashtë saj.
© 2020 Prishtina International Theater Festival. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Developed by SHM