Armiku i Popullit - Kosovë

Përshkrimi:

23/08/2017, 13:00
Dramë e njohur e Ibsenit, flet për moralin/imoralitetin, hipokrizinë dhe ndrydhjen e individit nga qarqet e fuqishme vendimmarrëse. Ky version i "Armikut të popullit" i përpunuar nga një tjetër dramaturg gjenial, Arthur Miller, është një ndër dramat më të fuqishme që flet për keqpërdorimin e asaj që quhet "interesi publik".

Detajet:

Shfaqja: 20:00, 21 Tetor 2017
Autori:Henrik Ibsen
Regjia:Fatos Berisha
Aktorët:Shpëtim Selmani, Xhevdet Doda, Afrim Kasapolli
Produksioni:Teatri i Qytetit Bekim Fehmiu - Prizren / The Town Theater Bekim Fehmiu - PrizrenFestivali "Prishtina International Theater Festival" është një festival teatral ndërkombëtar që organizohet në ambientet e teatrit AAB "Faruk Begolli". Në këtë festival organizohen shumë evente nga vendi dhe jashtë saj.
© 2020 Prishtina International Theater Festival. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Developed by SHM