"Shërbëtoret" - Bullgari

Përshkrimi:

26/09/2017, 12:38
Sollanzh dhe Klara janë dy shërbëtore, që krijojnë ritual sadomazohiste të elaboruara sa herë që pronarja e tyre (Madam), nuk është prezente në shtëpi. Fokusi i lojës së tyre aktoriale është vrasja e Madam dhe ato ndryshojnë, duke i treguar të dy anët e ndarjes së fuqisë. Këmbëngulësia e tyre dhe përkushtimi i detajeve, garantojnë se ato përgjithmonë nuk kanë mundësi t’i aktualizojnë fazat e tyre, përmes “vrasjes” solemne të Madam në ritualin e shthurrjes.

Detajet:

Shfaqja: 17:00, 17 Tetor 2017
Autori: Jean Genet
Regjia:Diana Dobreva
Aktorët:Joreta Nikolova, Aleksandra Vasileva, Diana Dobreva, Miya Shishkova, Niya Shishkova
Produksioni:Teatri Kombëtar / National TheatreFestivali "Prishtina International Theater Festival" është një festival teatral ndërkombëtar që organizohet në ambientet e teatrit AAB "Faruk Begolli". Në këtë festival organizohen shumë evente nga vendi dhe jashtë saj.
© 2020 Prishtina International Theater Festival. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Developed by SHM