“Speak Medea” - Iran

Përshkrimi:

26/09/2017, 13:23
“FLET MEDEA” - është një grup Imazhi dhe mendimesh të ndryshme rreth "Medea", siç e njohim. Është një histori e një gruaje të fuqishme, e cila ndjehet e lënë pas dore dhe e pambështetur. Në vetminë e saj, ajo merr hak për burrin dhe burrat e shoqërisë ku jeton, gjë që e bën vuajtjen e saj si “Prometeu”. E rëndësishme, është se kjo shfaqje i kushton respekt të gjitha grave të të gjitha kohërave, të cilat kanë vuajtur nga shtypja dhe keqtrajtimi.

Detajet:

Shfaqja: 20:00, 19 Tetor 2017
Autori:Mehdi Sheikhvand
Regjia:Mehdi Sheikhvand
Aktorët:Clara Corona, Darya Nazari, FatemehAbrishamiMovahed, Vida Gharagozlou
Produksioni:Jirjirak Theatre Company - TehranFestivali "Prishtina International Theater Festival" është një festival teatral ndërkombëtar që organizohet në ambientet e teatrit AAB "Faruk Begolli". Në këtë festival organizohen shumë evente nga vendi dhe jashtë saj.
© 2020 Prishtina International Theater Festival. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Developed by SHM