Lajmet

Lajm

Anëtarët e Jurisë për ndarjen e çmimit “Çmimi i Medias”

Anëtarët e Jurisë për ndarjen e çmimit “Çmimi i Medias”: Ardianë Pajaziti - Kryetare e Jurisë Dardan Noka - Anëtar (KTV) Lorik Bakija - Anëtar (RTV 21) Milot Hasimja - Anëtar (Klan Kosova) Korab Lecaj - Anëtar (RTK) Naile Demiri - Anëtare (ART) Ibrahim Kadriu - Anëtar, shkrimtar..

Lajm

Sonte fillon “Prishtina International Theater Festival” PITF 2017

Duke filluar nga 16 deri më 21 tetor, në Teatrin AAB “Faruk Begolli” do të mbahet edicioni i parë i Festivalit Ndërkombëtar të Teatrove në Kosovë, “Prishtina International Theater Festival 2017? (PITF 2017). Në konferencën për media, të organizuar me këtë rast, Ilir Tafa, drejtor i festivalit “Pris..

Lajm

Juria e studentëve

Juria e studentëve në festivalin ndërkombëtar të teatrit: 1. Elsa Zyberaj - Fakulteti i Administratës Publike, 2. Erblina Ramadani - Fakulteti i Psikologjisë, 3. Doruntina Alshiqi - Fakulteti i Gjuhës Angleze, 4. Rina Sylaj - Fakulteti i Shkencave Sociale, 5. Burim Muçolli - Fakulteti i Shkencës Ko..Festivali "Prishtina International Theater Festival" është një festival teatral ndërkombëtar që organizohet në ambientet e teatrit AAB "Faruk Begolli". Në këtë festival organizohen shumë evente nga vendi dhe jashtë saj.
© 2020 Prishtina International Theater Festival. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Developed by SHM