Juria e studentëve

Përshkrimi:

16/10/2017, 14:58
Juria e studentëve në festivalin ndërkombëtar të teatrit:

1. Elsa Zyberaj - Fakulteti i Administratës Publike,
2. Erblina Ramadani - Fakulteti i Psikologjisë,
3. Doruntina Alshiqi - Fakulteti i Gjuhës Angleze,
4. Rina Sylaj - Fakulteti i Shkencave Sociale,
5. Burim Muçolli - Fakulteti i Shkencës Kompjuterike,
6. Njomza Haziraj - Fakulteti i Komunikimit Masiv,
7. Alma Krasniqi - Fakulteti i Arteve,
8. Leomir Binaku - Fakulteti Juridik,
9. Kreshnik Musolli - Fakulteti i Kulturës Fizike,
10. Aulona Krasniqi - Fakulteti i Infermierisë,
11. Granit Maxhuni - Fakulteti Ekonomik,
12. Butrint Pasha - Fakulteti i Arteve Dramatike - Regji
13. Valmir Krasniqi - Fakulteti i Arteve Dramatike - Aktrim,
15. Arta Lahu - Fakulteti i Arteve Dramatike - Aktrim.Festivali "Prishtina International Theater Festival" është një festival teatral ndërkombëtar që organizohet në ambientet e teatrit AAB "Faruk Begolli". Në këtë festival organizohen shumë evente nga vendi dhe jashtë saj.
© 2020 Prishtina International Theater Festival. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Developed by SHM