Anëtarët e Jurisë për ndarjen e çmimit “Çmimi i Medias”

Përshkrimi:

16/10/2017, 17:06
Anëtarët e Jurisë për ndarjen e çmimit “Çmimi i Medias”:

Ardianë PajazitiArdianë Pajaziti - Kryetare e Jurisë

Dardan NokaDardan Noka - Anëtar (KTV)

Lorik BakijaLorik Bakija - Anëtar (RTV 21)

Milot HasimjaMilot Hasimja - Anëtar (Klan Kosova)

Korab LecajKorab Lecaj - Anëtar (RTK)

Naile DemiriNaile Demiri - Anëtare (ART)

Ibrahim KadriuIbrahim Kadriu - Anëtar, shkrimtarFestivali "Prishtina International Theater Festival" është një festival teatral ndërkombëtar që organizohet në ambientet e teatrit AAB "Faruk Begolli". Në këtë festival organizohen shumë evente nga vendi dhe jashtë saj.
© 2020 Prishtina International Theater Festival. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Developed by SHM