Prishtina International Theater Festival

Prishtina International Theater Festival 29 Nëntor - 5 Dhjetor | 2018

Programi

Ne kemi kënaqësinë të ju prezantojmë programin e plotë të PITF 2018.

PITF 2018 Promo Zyrtare

Prishtina International Theater Festival
Kolegji AAB © 2018 All rights reserved.

Festivali Ndërkombëtar i Teatrit “Prishtina International Theater Festival”, është themeluar në hapësirat e Teatrit AAB “Faruk Begolli”, në qershor të vitit 2017. Ky teatër funksionon në kuadër të Kolegjit Universitar AAB në Prishtinë Edicioni i parë i këtij Festivali, u mbajt me moton: “Mos pyet çka shteti mund të bëjë për ty, por çka ti mund të bësh për shtetin...”

Po pretendojmë që ky Festival të shndërrohet në manifestim tradicional dhe origjinal. më shumë

St. "Elez Berisha", nr. 56, 10000 Prishtina, Republic of Kosovo

29N - 6Dh | 2018
+381 38 600 005